5 MUST HAVA POWERTOOLS FÖR ATT GÖR PENGARNA.

5 MUST HAVA POWERTOOLS FÖR ATT GÖR PENGARNA.

Gå aldrig till utrustning. Även om självprojekt är små, så är det en show som slutar stå med en gammal skruvmejsel som inte fungerar. Det gör jag åtminstone.

Ljuvligt verktyg är en del av motivationen att klara av nya projekt.

En typ av förskott belöning för att börja med ett projekt som du inte har försökt förut.

När vi tog över vår stuga gjorde jag en snabb insats för att omvandla den befintliga bilagan till en verkstad, så jag fick utrymme för framtida investeringar 🙂 Jag gjorde dock misstaget att börja köpa billiga verktyg. Detta resulterade i att flera av de elverktyg som jag har begärt det senaste året redan har brutit, vilket har lärt mig att kvalitetsköp kan betala av den långa landningsbanan

Jag är så liten började uppgraderingen

men behöver fortfarande några viktiga saker att vara i mål. Som du kan se har jag blivit kär i Bosch, den blå serien, där batterierna passar alla modeller. Här är min önskelista:

Impact borr / skruvmejsel – din bästa allroundvän.

 

Under det senaste året har jag haft 2-3 robusta och för billiga skruvmaskiner.

Du vet det billigaste från Jem & Fix eller Silvan. Och var har jag ångrat en miljard? gånger som jag inte investerade i någon kvalitet alls. De 2-3 skruvmejslar som drabbades av döden antingen för att laddaren gick ut eller att batteriet inte kunde ha kombinerat kostnaden för vad man kunde få en ansedd borr / skruvmejsel för. Förra året fick jag en förnuftig Bosch Drill / skruvmejsel från mina föräldrar, men kunde använda en som också har en slagborrfunktion. Med det här läckra Bosch-fodralet kan du ploga dig själv från allt från gips till betong, samtidigt som du skruvar på alla vanliga skruvar i väggen.

 

Jag håller nästan alltid krok när jag försöker svänga näven,

och mina kontorsarmar är för snabba för mig. Kapselsågen är så vild i handling när sågspånen flyger runt öronen och resultatet är konstigt. Vi kommer snart bygga en terrass, jag hoppas att lägga till denna bandit till flottan.

När mina två meter långa kropp försöker renovera de yttersta hörnen av ett 50 år gammalt stuga, är multi-cutter en måste-ha. Den är perfekt för de små projekten där du inte kan komma med sticksagen, och med rätt tillbehör kan du spara allt.

När jag monterade min kökshandfat i en ek bordsskiva,

var min nuvarande sticksåg på väg att dö vid döden. Jag behöver mer kraft, som samtidigt ger mer flexibilitet än cirkelsågen. Detta skulle vara ett bra erbjudande.

 

Precis som en bra publik kan vara pricken över rummet i ett rum, är en multisliber en bra hjälpare för att ge dina projekt en fin finish. Det finns inget annat än bara stående och oljigt med sandpapper när den här prisvärda och praktiska assistenten är tillgänglig. Oavsett om det är hemlagad bänk eller köksbänk, måste jag lägga till den här i samlingen snart.

Bosch, Dewalt, Makita eller Festool –

det finns många elverktyg. I det ovanstående har jag bara fokuserat på Bosch produkter, som jag vet och

badrumsrenovering stockholm 2
badrumsrenovering stockholm 2

har god erfarenhet av. Jag har bra erfarenheter med 10-4.dk som alltid matchar marknadens lägsta priser på kvalitetsverktyg. Det här inlägget är inte sponsrat 🙂

Om du inte håller med eller har andra och bättre bud för verktyg och modeller skriver du dem i kommentarfältet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *