Inför hösten är det populärt med nya färger på väggarna

Sommaren börjar sjunga på sista refrängen och vad passar då bättre än att börja titta på höstens nyheter och trender. Förra veckan publicerade Aftonbladet en artikel om att tapeter och starka färger kommer att göra en comeback i år. Inspirationen kommer från sent 70-tal. Mycket färger, mycket former och mer energi är det man får höra när man pratar med inredarna på galan. Hösten är en årstid då flest svenskar målar om i sina hem. Man vill liksom pyssla om och göra fint inför den mörka tiden som väntar.
Om du behöver inspiration eller känner att du vill ha tips om hur du kan göra om i just ditt hem kan du alltid gå in på en måleributik och be om hjälp. Bor du i Stockholm rekommenderar vi definitivt Marlons Måleri & Design AB, en riktig målare stockholm.

Kulör tips för dina väggar

Måla grått – att välja rätt nyans i ditt hem

En grå färg eller kulör på väggen eller fasaden skapar en harmonisk känsla och gör det lätt för annan inredning att smälta in. Rummets naturliga ljus och övriga inredning har stor påverkan på vilken färg och nyans du skall välja. Genom att blanda olika nyanser med varandra kan det bli svårt att hitta en som känns helt rätt. Därför är det alltid bra att gå in på en måleributik och be om expertis. Då får du all hjälp med att hitta rätt kalla, neutrala och varma nyans.

Grå kulör

I år har Purbeck Stone från Farrow & Ball lanserat en ny grå nyans som är lite mjukare och varmare än deras tidigare Manar House Gray. Läs mer här: http://eu.farrow-ball.com/?lng=&ctry=SE Samtliga produkter från Farrow & Ball finns på vår tapetavdelning.

Är du en erfaren och kreativ målare?

Bor du i Stockholm med omnejd och precis avslutat dina studier, trött på ditt nuvarande jobb eller om du helt enkelt är öppen för nya möjligheter kan du vända dig till oss. Vi hjälper målare i Stockholm och Göteborg att hitta rätt personalstyrka. Idag är det brist på duktiga målare som har erfarenheten och service mindsettet. Oftast har man bara en av dessa egenskaper. Om du är intresserad av att jobba som yrkesmålare på hög nivå kan du alltid kontakta oss. Vi hjälper dig att komma i kontakt med det absolut rätta företaget för dig och dina behov. Att du ska trivas på din arbetsplats som yrkesmålare är vårt absolut största mål. Om du har erfarenhet av fasadmålning och fönstermålning är det ett stort plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *