Måla Sovrumslägenhet med två sovrum och badrum

Måla Sovrumslägenhet med två sovrum och badrum
21 augusti 2017

Det är ganska galet att vi, två år efter vår underskrift, tecknade ett köpavtal för ett oanvändbart dödshus, vi har inte bara en vacker stuga, utan också en näst färdigaste bilaga.

Som alla andra har vi kommit hela vägen och byggt en bilaga med två sovrum och ett badrum, vilket gjorde projektet mycket större än väntat. Återigen skickas goda tankar till svärfar, eftersom det djupaste beslutet har varit anledningen till att projektet har tagit 3 månader och inte 3 år.

De två sovrummen ger utrymme för sommarloven nätter med vin och över natten vänner och toaletten för att säkerställa att de inte behöver springa barfota över gräsmattan på natten. Ja Jag vet att det är lite lyx med ett badrum i bilagan, men vi kunde inte hjälpa det. Nu hade vi just byggt ett badrum, varför behåll inte “färdigheterna” rakt. Och skadan kommer att vara klart inte klokt, för äntligen kom en avloppsledning överraskning, och den här gången är det ca 10m långa avlopp också kända för att ha en liten droppe till våra infiltrationsanläggningar, vilket innebär en dålig efter räkningen av en pumpgrop halvvägs. Træls – på gott rykte – det är vad det är.

Tja, ingen seger utan utmaningar, och när vår första gäst sitter på fatet kör champagnepluggarna och bilagan kan tas på allvar.

Om du vill bygga en bilaga, här är mina 5 bästa tips.

Jag har övervägt en silver uppsättning under en lång tid, men bygga dig själv, du får en mycket bättre isolering och en långvarig bilaga som du kan bestämma hur man ska ta hand om dina egna färdigheter naturligt.
Beräkna cirka 120 000 DKK i material, fönster, gjuten grund etc. på ett projekt som påminner om vårt. Mitt bud är att du måste gå med 3 om du vill ha professionell på allt.
Elektricitet är inte något du behöver fixa själv, så få en bra elektriker när det här är gjort.
Tänk på var du placerar annexet i solen och använder gräsmattan.

När det står är det inte bara ett drag.

Kom ihåg att ansöka om bygglov, som måste slutföras av kommunen. Lägg sedan till det extra bostadsområdet m2 till din BBR, och det kan exempelvis vara. Har betydelser för en bedömning för omstrukturering av lån.
Jag hoppas att videon och bilderna har gett dig modet att bygga en ny bilaga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *