Passa på att utnyttja ROT-avdraget när du vill måla om i hemmet

Nu har halva året gått och det är inte långt kvar innan vi är inne på det nya året. För privatpersoner innebär detta att man kan ta vara på ROT-avdraget. ROT avdraget innebär att du som privat hushållsägare kan göra upp till 30% avdrag för måleritjänster och renoveringstjänster.

Måleriföretag i Stockholm

Målerifirma Stockholm

Måleri branschen fortsätter växa år efter år och det verkar inte bli någon förändring dem kommande 5-10 åren tror man. Det har aldrig funnits så mycket jobb som det finns nu för måleriföretagen och det har aldrig vart svårare att hitta professionella målare att anställa. Detta medför ett problem, speciellt för småföretagarna. I takt med att det finns brist på målare resulterar det med att servicen blir sämre och sämre service innebär att man pressar priserna. För att motverka detta vill man nu starta upp ett specifik utbildning för gymnasieskolorna. Utbildningen ska fokusera på yrkesmåleri, alltså för personer som vill jobba som målare.
Mer om detta kommer när vi har mer information.

Detta ska du leta efter när du vill ha en seriös målerifirma

Alla människor vill få det bästa för det minsta möjliga. Det är så vi fungerar. Det samma gäller när man ska anlita ett företag för ommålning. Det finns måleriföretag som är dyrare än andra och oftast får man bättre service och utförda jobb när man betalar mer. Om du har en begränsad budget kan du iallafall försöka sålla bort dom sämsta företagen och hitta ett företag som passar din budget och som ändå levererar ett kanon resultat.
Börja med att Google på målare Stockholm eller liknande och kolla runt bland olika företag. Läs om hur dom jobbar, se referensbilder och be om att få en kostnadsfri offert av alla du är intresserad av. När du får offerterna kan du börja jämföra. Kolla vilket företag som har mest specifik offert. Företag som lägger ner tid och och kraft på offerten inger ett förtroende och gör oftast ett mycket bra jobb. Kolla om det finns trygghets garanti på utförda jobben och om du kan utnyttja ROT-avdraget.
Nästan alla måleriföretag i Stockholm hjälper till med att fylla i blanketten och skicka in till skatteverket. En målare stockholm som gladligen kan utföra detta är Vafo Måleri AB!

Ekologiska tapeter och penslar

Under målerimässan som hölls i Stockholm i början av juni uppmärksammades ett nystartad företag som producerar och säljer ekologiska och miljövänliga tapeter och penslar.
Alla produkter tillverkas i Sverige och håller en mycket hög kvalitet, dock ganska dyra. Det var många måleriföretag i Stockholm som var mycket intresserade vilket är roligt och positivt. Det är viktigt att måleriföretagen i Stockholm tar ansvar och använder dem bästa produkterna i marknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *