Renovering och måleriarbeten är vanligt i Stockholm

Sedan rot-avdraget infördes har man sett en oerhört stor ökning av renoveringsarbeten i de svenska hemmen, främst i Stockholm.  Man pratar om att ca 500% fler renoveringar görs idag än för bara fem år sen.

ROT-avdraget har gjort att fler privatpersoner känner sig uppmanade och mer säkra på att utföra en renovering vilket i sin tur leder till att fler småföretagare får jobb vilket leder till att de anställda kan få sina löner och detta leder till ett bättre samhälle helt klart!

Som privatperson får du alltså dra av 30% av arbetskostnaderna, detta gäller dock inte om du ska sälja boendet. Då kan du istället bli betalningsskyldig, detta är ifall du har gjort jobbet utifrån ett vinstdrivande intresse.

Under 2016 gjordes totalt 7834 renoveringar. Allt från att göra om hela lägenheten till att slå ut en vägg, tapetsera om sovrum eller måla ett rum. Detta är en ökning med 350% sedan 2013.
Privatpersoner i Stockholm är måna om att det ska se bra ut och vara fräscht vid en inflyttning, just därför är det så många som anlitar en bra målare i Stockholm för att utföra en renovering.

Dessutom höjs värdet av bostaden direkt efter att du utfört en renovering och höjt bostadens standard.

Ett företag som har lång erfarenhet av just lägenhetsmålningar är Vafo Måleri AB. Dom har utfört över 50 renoveringsarbeten bara i Bromma under 2017.
– Jag tror att det beror på att vi  alltid har fokuserat på service och kvalitet! För oss har intresset aldrig att dra in så mycket pengar som möjligt, jag tror det är fel fokus. Jag har istället alltid fokuserat på att fokusera på detaljer och göra ett jobb som jag själv känner mig stolt över.

Om du behöver en målare i Bromma kan det vara bra att kontakta Vafo Måleri AB och se hur dom kan vara till hjälp. Vafo Måleri jobbar i hela Stockholm så om du behöver en målare i Stockholm så är Vafo Måleri självklart ett bra alternativ.

Om du går i tankarna på att göra en renovering hemma eller måla om rummet så ger vi dig här tips på saker du ska tänka på för att minimera riskerna att något går fel.

  • Fråga först vänner och bekanta om dom känner någon erfaren och duktig målare i Stockholm som dom kan rekommendera.
  • Använd Google för att hitta dem bästa företagen. Kontakta ett par stycken som du får bra känsla för och begär ett hembesök eller offert.
  • Kolla om företaget har några anmäkrningar, dåliga omdömmen.
  • Kontrollera att företaget har minst 2 års garanti på alla sina jobb

För att läsa mer om hantverkare, målare, snickare, takläggare i Stockholm kan du gå in här: http://stockholmsbf.se/

För att få mer inspiration och tips inför en renovering, läs mer här: http://www.henkesmalartips.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *