FÖR SPA-ERFARANDE I EN DAGSARBETE.

FRÅN INSTITUTIONELL PERSONAL FÖR SPA-ERFARANDE I EN DAGSARBETE.

Reklam: Posten producerades med material i samarbete med Gustavberg.

Badrumsrenovering kan vara en riktig behandling. Våtrumssäkring, VVS montör, väggarbete och många andra dyra objekt. När vi kom hem från vårt skydd på grund av vattenskadorna ville vi ge vårt badrum ett nytt liv. Inte den stora resan med nya plattor, men mer en uppgradering.

Våra badrum upprättades ursprungligen i samband med

stadsförnyelseprojekt i Vesterbro, vilket förmodligen också orsaken till valet av total anonym materialer.Vi har lång joket med att det liknade en toalett i en institution, eftersom. Välja handfat och blandare , och vi kunde använda en spa-upplevelse, även om det förmodligen skulle vara svårt att få ett mål. Medel, jag tror inte att resultatet är så långt därifrån.

 

När du får barn eller snarare barn,

som det är i vårt fall, får de fria timmarna. Därför är stora byggprojekt i vardagen också omöjliga att uppnå. Ofta har jag bara från 19:30 där min dotter är och ca. 3 timmar innan borren och hammaren skapar närliggande störningar. Badrumsrenoveringen borde därför vara ett mindre projekt och allt du ser på bilderna tog mig bara en dag. Jag började lite före 19.30, men till min egen stora överraskning kunde det nås på en eftermiddag / kväll. Så det är med andra ord inga dåliga ursäkter att komma igång med renoveringen av badrummet.

 

Så länge du inte flyttar på fasta installationer,

behöver du verkligen göra mycket av dig själv. Det betyder i grunden att armatur, sjunker och även badrummet i badrummet är något du kan och måste byta. De flesta installationer är standarddimensioner och det är därför inte svårt att köpa nya duschar eller handfat. En stor skiftnyckel och skruvmejsel och du är redo att gå.

 

Vi har i detta fall slagits institution handfat och skåp ikea med några galna ser produkter från Gustavsberg. En lösning med en högskåp i kombination med en underdel och en spegelskåp gav oss tillräckligt med utrymme så att vi kan släppa några av de skåp som tidigare placerades felaktigt. Resultatet har blivit ett enklare badrum som verkar otroligt större. Här hittar du information om material här: Gustavsberg Grafic badrumsserie, liksom länken under bilden.

Jag hoppas att du kan ta reda på vilka bilder som är före och efter 🙂

Badrumsrenovering Stockholm
Badrumsrenovering Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *